Lopen #VoorDrinkwater

Schrijf je in voor een loopwedstrijd zoals Haven Gent Loopt, de 20 km van Brussel of een kleiner evenement.

Overtuig collega's, vrienden, familie en kennissen om je te sponsoren!


HOE GA JE TE WERK? 

  1. Surf naar de website van de loopwedstrijd waaraan je wil deelnemen en schrijf je in. Hieronder vind je een beknopte loopkalender. (Meer loopwedstrijden op www.sport.be/running)

  2. Maak een actiepagina aan op www.voordrinkwater.be (of scroll deze pagina naar beneden en vul je gegevens in bij 'start een actie!') en vermeld op je pagina dat jij (en eventueel jouw collega’s, familie of vrienden) gaat lopen voor Protos, voor drinkwater! Maak duidelijk dat je op zoek bent naar mensen die jou willen sponsoren. Als je wil kan je ook een doelbedrag opgeven.

  3. Maak je actie bekend. Stuur een mailtje naar je collega’s en/of vertel je vrienden en familie over je plannen voor het goede doel. En vooral: deel je actiepagina via Facebook, Twitter en andere sociale media! Gebruik de hashtag #VoorDrinkwater.

  4. Elke sponsor die jou voor minstens €40 steunt, krijgt een fiscaal attest. Let op: om de fiscale attesten te kunnen versturen is het belangrijk dat je sponsors individueel storten: ofwel via de schenkknop op jouw actiepagina ofwel door over te schrijven op onze rekening (BE22 5230 8036 1747) met vermelding van het flesnummer van jouw actie. We kunnen geen fiscaal attest uitreiken aan je sponsors wanneer je de giften zelf verzamelt op je eigen rekening en daarna doorstort. Meer info over fiscale attesten vind je hier.

  5. Ready? Set? Go!

 

02-04-2017      Haven Gent Loopt

23-04-2017      Antwerp 10 Miles

28-05-2017      20 km door Brussel

24-06-2017      Midzomernachtrun

Meer loopevenementen op www.sport.be/running

   

De actie #VoorDrinkwater bracht vorig jaar maar liefst 13.137 euro op voor onze drinkwaterprojecten in Afrika en Latijns-Amerika. Een dikke dankuwel aan alle lopers, actievoerders, sponsors en donateurs. Hieronder een sfeerverslag van Haven Gent Loopt 2016 :-) 

 

 

 

start een actie!

id
Campagne
Dit zijn verplichte velden.